DNA Therapeutics

Γονιδιωματική Ανάλυση

Gene PredicalSM

58
4.5/5

Χρειάζονται περίπου 7 χρόνια για να διαγνωστεί μια σπάνια πάθηση. Μετατρέψτε τα χρόνια σε ημέρες με το τεστ Gene Predical. Αυτό το τεστ επιτρέπει την λεπτομερή ανάλυση μεγάλου αριθμού γονιδίων του DNA ενός ατόμου, που προκαλούν ή σχετίζονται με τις ιατρικές του ανησυχίες.

Gene Predical SM

Η πλήρης χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος!

Έλεγχος 20.133 γονιδιακών στόχων

Το Gene Predical περιέχει την πλειοψηφία (~85%) των γνωστών παθογόνων αλλαγών, αποκαλύπτοντας την αιτία των σπάνιων ασθενειών σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο συνολικό κόστος, οδηγώντας σε καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

Απευθύνεται σε ασθενείς, που θέλουν να λάβουν ένα εξατομικευμένο προφίλ σχετικά με την ανταπόκριση σε συγκεκριμένες θεραπείες. Με την συγκεκριμένη εξέταση, αναλύονται 20.133 γονίδια. Μέρος αυτών αναλύονται με τις εξετάσεις των Ογκολογικών Βιοδεικτών. Η εξέταση περισσότερων γενετικών δεικτών θα συμβάλλει σε πιο εμπεριστατωμένα συμπεράσματα. Η ανάλυση Whole Exome Sequencing (WES) δίνει απαντήσεις σε κλινικά ερωτήματα, όταν ακόμα και οι προηγμένες μέθοδοι δεν μπορούν.

Τι είναι?

Η υπηρεσία της Gene Predical είναι μια γενετική εξέταση πλήρους γονιδιωματικής ανάλυσης (WES). Εφαρμόζεται στο εργαστήριό της DNA Therapeutics με μεγάλη αξιοπιστία καθώς είναι μια καινοτόμος εξέταση, που επιτρέπει λεπτομερή ανάλυση μεγάλου αριθμού γονιδίων του DNA σας.

Γιατί να το κάνω?

Με την Gene Predical επιτυγχάνεται η χαρτογράφηση του λειτουργικού ανθρώπινου γονιδιώματος και έτσι ο θεράπων ιατρός έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαγνώσει τις ασθένειες γρηγορότερα και αξιόπιστα.

Τι μελετά?

Ποιους αφορά η Γονιδιωματική;

Η εξέταση Gene Predical αποτελεί πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του παιδιάτρου, αναπτυξιολόγου, καρδιολόγου και του νευρολόγου. Επιπλέον είναι χρήσιμη για ειδικότητες όπως αυτή του οφθαλμιάτρου, ενδοκρινολόγου και άλλων. Ενδείκνυται για άτομα, που αναζητούν ή έχουν κληρονομικά νοσήματα όπως καρκίνο, καρδιαγγειακά νοσήματα, μεταβολικά νοσήματα, αναπτυξιακά σύνδρομα, Αλτσχάιμερ.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Τα συμπτώματα είναι πολύ ευρεία, πολύπλοκα ή μη ειδικά και δεν υποδηλώνουν συγκεκριμένη ασθένεια ή τυπικό φαινότυπο π.χ. αναπτυξιακή καθυστέρηση, νοητική αναπηρία, διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, επιληψία
 • Ύποπτη χρωμοσωμική ανισορροπία, μικροδιαγραφή ή μικροαναπαραγωγικό σύνδρομο π.χ. παιδιά με παγκόσμια αναπτυξιακή καθυστέρηση και/ή πολλαπλές γενετικές ανωμαλίες, σύνδρομο DiGeorge
 • Κλινική υποψία μιτοχονδριακής νόσου όπως μυϊκή αδυναμία, μυοκαρδιοπάθεια, προβλήματα όρασης, σοβαρή εμφάνιση στη βρεφική ή παιδική ηλικία όπως νεογνά και βαρέως πάσχοντα βρέφη σε μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιατρικούς θαλάμους (ΜΕΝΝ και ΜΕΘ, αντίστοιχα)
 • Προηγούμενες γενετικές εξετάσεις δεν έδωσαν οριστική διάγνωση όπως ένας ασθενής με νευροαναπτυξιακή καθυστέρηση, ένα παρόμοιο επηρεασμένο αδερφάκι και ένα αρνητικό τεστ μικροσυστοιχίας
 • Ανάγκη για οικονομικές εναλλακτικές λύσεις για ολόκληρη την αλληλουχία γονιδιώματος (WGS)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Κέντρο Πληροφοριών

 • Τι να περιμένεις

  Αναφορές που υποστηρίζονται από την επιστήμη

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!