DNA Therapeutics

Καρκίνος και Κληρονομικότητα

Onco PredicalSM

42
4.5/5

Χρειάζονται περίπου 7 χρόνια για να εκδηλωθεί. Μετατρέψτε τα χρόνια σε ημέρες με το τεστ Onco Predical. Αυτό το τεστ επιτρέπει την λεπτομερή ανάλυση 106 γονιδίων που προκαλούν ή σχετίζονται με την εμφάνιση του κληρονομήσιμου καρκίνου.

Onco Predical SM

Ο σύμμαχος στην πρόληψη των ογκολογικών παθήσεων!

Έλεγχος 106 γονιδιακών στόχων

Το Onco Predical εξετάζει την πλειοψηφία των γνωστών παθογόνων γονιδίων (106 γονίδια), αποκαλύπτοντας την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου έγκαιρα, οδηγώντας σε καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς. Παράλληλα, φανερώνει την ανταπόκριση του ασθενή σε θεραπείες και αξιολογεί την επιθετικότητα του εκάστοτε καρκίνου.

Απευθύνεται σε ασθενείς, που θέλουν να λάβουν ένα εξατομικευμένο προφίλ σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και την ενδεχόμενη ανταπόκριση σε συγκεκριμένες θεραπείες.

Τι είναι?

Η υπηρεσία της Onco Predical εξετάζει 106 γονίδια και εκτιμά την εμφάνιση κληρονομικού καρκίνου. Εφαρμόζεται στο εργαστήριό της DNA Therapeutics με μεγάλη αξιοπιστία καθώς είναι μια καινοτόμος εξέταση, που επιτρέπει λεπτομερή ανάλυση μεγάλου αριθμού γονιδίων του DNA σας.

Γιατί να το κάνω?

Το Onco Predical τεστ συμβάλει αισθητά στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο θεράπων ιατρός έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαγνώσει την ασθένεια γρηγορότερα και αξιόπιστα.

Τι μελετά?

Ποια είναι το γνωστότερα ογκολογικά γονίδια;

 • Το γονίδιο BRAF υποδεικνύει κατά 50% την ύπαρξη μεταστατικού μελανώματος.
 • Το γονίδιο EGFR παρατηρείται κυρίως στον καρκίνο του πνεύμονα.
 • Το γονίδιο KRAS αναφέρεται στο 9-30% όλων των ειδών του καρκίνου και εμφανίζονται συχνότερα στον καρκίνο του παχέος εντέρου, του πνεύμονα ή του παγκρέατος.
 • Το γονίδιο MRAS-BRAF παρατηρείται σε δείγματα μεταστατικού καρκίνου του παχέος εντέρου.
 • Το γονίδιο MSI παρατηρείται στο 90% των περιπτώσεων ασθενών με κληρονομούμενο σύνδρομο Lynch και στο 15% των ασθενών με σποραδικό καρκίνο του παχέος εντέρου.

Πότε πρέπει να κάνω τις συγκεκριμένες εξετάσεις;

 • Όταν 2+ στενοί συγγενείς σου της ίδιας πλευράς της οικογένειας έχουν τον ίδιο τύπο καρκίνου ή τύπους καρκίνου που συνδέονται μεταξύ τους.
 • Όταν ο καρκίνος εμφανιστεί σε νεαρή ηλικία (κάτω των 50 ετών).
 • Όταν θέλεις να επιλέξεις το κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα.
 • Εάν πάσχεις από καρκίνο και θέλεις να δεις την θεραπεία που σου ταιριάζει.
 • Εάν θέλεις να μάθεις αν ο καρκίνος που έχεις είναι κληρονομήσιμος ή επίκτητος.

Πως η Ογκολογία συνδυάζεται με την Γενετική;

O καρκίνος είναι μια νόσος με γενετικό υπόβαθρο που σχετίζεται με επίκτητες ή κληρονομούμενες μεταλλαγές, γονιδιακές αναδιατάξεις και διαφορετική έκφραση κάποιων γονιδίων. Οι μεταλλαγές εντοπίζονται σε γονίδια υπεύθυνα για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και τα οποία ρυθμίζουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, τη διαφοροποίηση ή/και τον κυτταρικό θάνατο. Όταν πρόκειται να χορηγηθεί στοχευμένη θεραπεία, ο έλεγχος για την παρουσία τέτοιων μεταλλαγών είναι απαραίτητος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Συνδυάστε το με υπηρεσίες Φαρμακογενετικής

και κερδίστε έκπτωση 15%

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!