DNA Therapeutics

Τεστ ευαισθησίας σε
περιβαλλοντικά στοιχεία και τρόφιμα

Allergy PackSM

103
3.8/5

Δεν είστε σίγουροι τι προκαλεί τα δυσάρεστα συμπτώματά σας, όπως φαγούρα στο λαιμό, υγρά μάτια και φτάρνισμα; Δοκιμάστε την ανοσολογική σας απόκριση σε εσωτερικά και εξωτερικά αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων, των δέντρων, των χόρτων, των ακάρεων της σκόνης και πολλά άλλα με το τεστ Allergy Pack.

Allergy PackSM

119 / εξέταση
 • Αποτελέσματα σε 48 hr
 • Έλεγχος 11 περιβαλλοντικών παραγόντων
 • Έλεγχος 20 τροφικών παραγόντων
 • Ειδικά αντισώματα IgG
 • Βιοχημικός έλεγχος
 • Ηλεκτρονικά αποτελέσματα

Allergy Pack SM

Το τεστ μετρά την δραστικότητα των αντισωμάτων σε
31 παράγοντες

IgG ενεργότητα σε 11 περιβαλλοντικούς και 20 τροφικούς παράγοντες

Κάθε τρόφιμο βαθμολογείται σε μια κλίμακα της τάξης από 0 έως 4. Όπου η Κατηγορία 0 αναφέρεται σε φυσιολογική αντιδραστικότητα ενώ η Κατηγορία 4 σε υψηλή αντιδραστικότητα.

Ένα υψηλότερο από το κανονικό επίπεδο αντιδραστικότητας IgG μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ο περιβαλλοντικός παράγοντας ή η τροφή να σας δίνει συμπτώματα. Έτσι, καθίστανται ιδανικοί υποψήφιοι για να αφαιρεθούν από την καθημερινότητά σας για μια χρονική περίοδο.

Ανακαλύψτε τις αιτίες των συμπτωμάτων και μάθετε πώς αντιδρά το σώμα σας σε στοιχεία με την αποκλειστική εξέταση αίματος Allergy Pack.

Τι είναι?

Η υπηρεσία Allergy Pack ελέγχει 31 παράγοντες και δείχνει το ποσοστό ευαισθησίας που μπορεί να έχει κάποιος σε μερικούς από αυτούς.

Γιατί να το κάνω?

Η υπηρεσία Allergy Pack μας βοηθάει να κατανοήσουμε από ποιες τροφές ή από ποια περιβαλλοντικά στοιχεία προέρχονται τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που αντιμετωπίζουμε (όπως δυσπεψία, δυσανεξία, ρινίτιδες, φούσκωμα κ.α.). Έτσι μπορείτε να δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες για να απαλλαχτείτε από αυτά και να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τι περιλαμβάνει?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε
 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής.

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!