DNA Therapeutics

Μοριακός έλεγχος ερπητοϊών

Herpes PackSM

73
3.8/5

Το τεστ Herpes Pack ελέγχει για γονοτύπους τριών ερπητοϊών. Ο έλεγχός τους αποτελεί απαραίτητο κομμάτι του προγεννητικού ελέγχου, έπειτα από τη σύσταση του ιατρού σας, κατά τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Herpes PackSM

89 / εξέταση
 • Αποτελέσματα σε 48 hr
 • Έλεγχος 3 ερπητοϊών
 • 3-5 ml αίματος σε EDTA
 • Ηλεκτρονικά αποτελέσματα

Herpes Pack SM

Το τεστ ανιχνεύει την παρουσία 3 ερπητοϊων

Τρείς όχι και τόσο σπάνιοι ιοί

 O κυτταρομεγαλοϊός (CMV) είναι ένας κοινός ιός. Μετά τη μόλυνση, το σώμα διατηρεί τον ιό για ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν CMV επειδή σπάνια προκαλεί προβλήματα σε υγιείς ανθρώπους.

Ο Epstein-Barr (EBV), επίσης γνωστός ως ανθρώπινος ιός έρπητα 4, είναι μέλος της οικογένειας του ιού του έρπητα. Είναι ένας από τους πιο κοινούς ιούς του ανθρώπου αφού αρκετοί άνθρωποι μολύνονται με EBV κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ο EBV εξαπλώνεται συνήθως μέσω σωματικών υγρών, κυρίως σάλιο και μπορεί να προκαλέσει λοιμώδη μονοπυρήνωση.

Ο ανθρώπινος έρπης 6 (HHV-6) είναι ένα σύνολο δύο στενά συνδεδεμένων ιών έρπητα γνωστών ως HHV-6A και HHV-6B. Ο HHV-6B μολύνει σχεδόν το 100% των ανθρώπων, συνήθως πριν από την ηλικία των τριών και συχνά οδηγεί σε πυρετό, διάρροια, μερικές φορές με εξάνθημα γνωστό ως roseola. Αν και σπάνια, αυτή η αρχική λοίμωξη HHV-6B μπορεί επίσης να προκαλέσει εμπύρετους σπασμούς, εγκεφαλίτιδα ή δυσάρεστες επιληπτικές κρίσεις. Λίγα είναι γνωστά σχετικά με τον τρόπο απόκτησής του, αλλά μια μικρή μελέτη διαπίστωσε πολύ χαμηλά επίπεδα HHV-6A στο σάλιο των μισών υγιών ενηλίκων.

Τι είναι?

Η υπηρεσία Herpes Pack ελέγχει 3 ερπητοϊούς και ταυτοποιεί την παρουσία τους στο σώμα.

Γιατί να το κάνω?

Τα αποτελέσματα του Herpes Pack θα σας πουν εάν είστε θετικοί ή όχι για τους γονότυπους των τριών ερπητοϊών. Αποτελούν απαραίτητο κομμάτι του προγεννητικού ελέγχου, έπειτα από τη σύσταση του ιατρού σας, κατά τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Τι μελετά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!