DNA Therapeutics

Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων

STD PackSM

126
4.2/5

Ελέγξτε διακριτικά για 6 σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις με το STD Pack. Εάν εντοπιστούν μη φυσιολογικά αποτελέσματα, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με το ανεξάρτητο δίκτυο ιατρών μας και σύμφωνα με την καθοδήγηση τους, μπορείτε να λάβετε θεραπεία, αν υπάρχει.

STD PackSM

89 / εξέταση
 • Αποτελέσματα σε 48 hr
 • Έλεγχος 12 παθογόνων
 • Επίχρισμα
 • Ηλεκτρονικά αποτελέσματα

STD Pack SM

Προστάτεψε τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου!

Το τεστ ελέγχει για 6 κοινές σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) αποτελούν την πιο κοινή ομάδα μολυσματικών ασθενειών. Οι ΣΜΝ μεταδίδονται από το ένα άτομο στο άλλο μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας και η αυξητική τους τάση, ιδίως μεταξύ των νέων κάτω των 25 ετών, κάνει την έγκαιρη και ακριβή διάγνωση τους να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι οργανισμοί (βακτήρια, ιοί ή παράσιτα) που προκαλούν ΣΜΝ μπορεί να περάσουν από άτομο σε άτομο μέσω του αίματος, το σπέρμα ή κολπικά και άλλα σωματικά υγρά.

Τι είναι?

Η υπηρεσία STD Pack ελέγχει 12 παθογόνους παράγοντες και δείχνει  το ποσοστό ευαισθησίας που μπορεί να έχει κάποιος σε μερικούς από αυτούς.

Γιατί να το κάνω?

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών από το STD Pack θα σας πουν εάν είστε θετικοί ή όχι στην έκθεση από μια ποικιλία σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων. Ορισμένα ΣΜΝ είναι ασυμπτωματικά. Η καθυστερημένη διάγνωσή τους αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης, υπογονιμότητας, χρόνιου πόνου ή/και θανάτου.

Τι μελετά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!