DNA Therapeutics

Εκτιμήστε το κίνδυνο εμφάνισης Καρδιαγγειακών Παθήσεων!

Cardio PredicalSM

118
4.5/5

Το τεστ Cardio Predical απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται για μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στην υγεία της καρδιάς και την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Μελετά 12 γονιδιακούς στόχους σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης θρομβώσεων, εμφράγματος του μυοκαρδίου, υπερχοληστερολαιμίας, πήξης του αίματος και υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Cardio Predical SM

Ο σύμμαχος στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων!

Έλεγχος 12 στόχων και αποτελέσματα για 3 κατηγορίες

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις (CVD) είναι συχνές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να αποφευχθούν.

Η αθηροσκλήρωση και η φλεβική θρόμβωση είναι οι δύο κύριες εκδηλώσεις της καρδιαγγειακής νόσου. Και οι δύο προκαλούνται από πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις περιβαλλοντικών και γενετικών παραμέτρων.

Ένας ανθυγιεινός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με ορισμένες γενετικές παραλλαγές μπορεί να συμβάλει στην αθηροσκλήρωση.

Το τεστ Cardio Predical περιλαμβάνει εκείνα τα γονίδια που εμπλέκονται στην ενδοθηλιακή δυσλειτουργία, υπερλιπιδαιμία, υπέρταση και φλεγμονή. Ένας συνδυασμός αλλοιωμένου γενετικού υποβάθρου και ανεπιθύμητων επιδράσεων (πρόσληψη γυναικείας ορμόνης, ακινητοποίηση, χειρουργική επέμβαση ή καρκίνος)  μπορεί επίσης να οδηγήσει σε θρόμβωση.

Ο έλεγχος για γενετικές παραλλαγές και η επαρκής προφύλαξη συμβάλλουν σε χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης μίας καρδιαγγειακής νόσου.

Τι είναι?

Η υπηρεσία Cardio Predical ελέγχει 12 γονιδιακούς στόχους και δείχνει εάν έχετε τα βέλτιστα επίπεδα γονιδιακής ρύθμισης για την εύρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Γιατί να το κάνω?

Έχετε ορισμένους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, όπως αυξημένο σωματικό λίπος, αλλαγές βάρους, αυξημένη χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση ή προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου; Τότε το τεστ Cardio Predical παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κατανοήσετε τα συμπτώματά σας και να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό πρόληψης εμφάνισης των καρδιακών παθήσεων.

Τι μελετά?

Πότε να κάνω γενετικές εξετάσεις;

Οι γενετικές εξετάσεις ενδείκνυται:

 • όταν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό αιφνίδιου θανάτου, χωρίς παθολογική εξήγηση
 • σε κληρονομικές παθήσεις των αγγείων και της καρδιάς όπως: (οικογενή υπερχοληστερολαιμία, μυοκαρδιοπάθειες, θρομβοφιλία, αιμοχρωμάτωση)
 • σε ασθενείς με φλεβική θρόμβωση σε νεαρή ηλικία
 • σε γυναίκες με καθ’έξιν αποβολές και άλλες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της κύησης
 • σε γυναίκες που βρίσκονται σε χρόνια αντισυλληπτική αγωγή

Ο έγκαιρος μοριακός έλεγχος είναι το κλειδί για την αναγνώριση της γενετικής νόσου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Συνδυάστε το με υπηρεσίες Φαρμακογενετικής

και κερδίστε έκπτωση 15%

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Κέντρο Πληροφοριών

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!

Double Up Offer

Ελάτε δύο άτομα και κερδίστε έκπτωση
30%