DNA Therapeutics

Νέα εποχή στον έλεγχο της β-Μεσογειακής Αναιμίας

β-Μεσογειακή ΑναιμίαSM

118
4.5/5

Το τεστ β-Μεσογειακής Αναιμίας είναι ένα σημαντικό κομμάτι του προγεννητικού ελέγχου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αξιολογεί 22 γονιδιακούς στόχους σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης Μεσογειακής Αναιμίας. Ανακαλύψτε πώς μπορεί να βοηθήσει να παρακολουθείτε την υγεία του μωρού σας.

β-Μεσογειακή ΑναιμίαSM

139 / εξέταση
 • Αποτελέσματα σε 48 hr
 • Έλεγχος 22 γονιδιακών στόχων
 • Παρειακό επίχρισμα
 • Ηλεκτρονικά αποτελέσματα

β-Μεσογειακή Αναιμία SM

Προγεννητικός έλεγχος για τη β-μεσογειακή αναιμία

Μάθετε τα πάντα για το τεστ 22 γονιδιακών στόχων

Η Θαλασσαιμία είναι ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας στις Μεσογειακές και Άλλες Χώρες. Παρόλο που για τη μεγάλη πλειονότητα των ασθενών δεν υπάρχει τελική θεραπεία, οι υγειονομικές αρχές επικεντρώνονται σε προγράμματα πρόληψης μέσω προγενετικού ελέγχου.

Δεδομένου ότι μόνο λίγα αλληλόμορφα α- και β-σφαιρίνης επικρατούν σε κάθε πληθυσμό υψηλού κινδύνου, η διενέργεια προγραμμάτων προγενετικού ελέγχου μεγάλης κλίμακας είναι εφικτή.

Στο εργαστήριο της DNA Therapeutics, κατανοούμε πλήρως τη σημασία του προγεννητικού ελέγχου για την υγεία της μητέρας και του παιδιού της. Γι’ αυτό προσφέρουμε το πρωτοποριακό τεστ β-Μεσογειακής Αναιμίας, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση μιας ασφαλούς και υγιούς εγκυμοσύνης. Μελετάμε 22 γονιδιακούς στόχους που σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης Μεσογειακής Αναιμίας και παρέχουμε τα ακριβή αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη σύσταση του ιατρού σας.

Επιλέξτε το εργαστήριό μας για αξιόπιστα αποτελέσματα και ασφάλεια στην υγεία σας και του παιδιού σας.

Τι είναι?

Η υπηρεσία β-Μεσογειακής Αναιμίας προσφέρει έλεγχο για 22 γονιδιακούς στόχους και ανιχνεύει μεταλλάξεις στο γονίδιο της β-σφαιρίνης, που είναι υπεύθυνες για τη Μεσογειακή Αναιμία.

Γιατί να το κάνω?

Εάν έχετε ορισμένους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, όπως αυξημένο σωματικό λίπος, αλλαγές βάρους, αυξημένη χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση ή προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου, τότε ένα τεστ β-Μεσογειακής Αναιμίας μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα συμπτώματά σας και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την εμφάνιση των καρδιακών παθήσεων. Το τεστ β-Μεσογειακής Αναιμίας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επισήμανση των πιθανών καρδιακών προβλημάτων σας και για την αντιμετώπιση τους προληπτικά.

Τι είναι η β-Μεσογειακή αναιμία;

Η Μεσογειακή Αναιμία, γνωστή και ως θαλασσαιμία, είναι μια βαριά κληρονομική ανωμαλία του αίματος που επηρεάζει την παραγωγή της πρωτεΐνης αιμοσφαιρίνης, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο στους ιστούς του σώματος. Η ασθένεια είναι κοινή στους ανθρώπους που κατάγονται από τις περιοχές της Μεσογείου, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Η Μεσογειακή Αναιμία μπορεί να προκαλέσει αναιμία, επιληψία και καρδιαγγειακές νόσους και μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ποιότητα ζωής των ασθενών. Επίσης, οι ασθενείς με Μεσογειακή Αναιμία χρειάζονται συχνές μεταγγίσεις αίματος και πρέπει να λαμβάνουν συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Η υπηρεσία β-Μεσογειακής Αναιμίας ελέγχει 22 γονιδιακούς στόχους και μπορεί να ανιχνεύσει μεταλλάξεις στο γονίδιο της β-σφαιρίνης, που είναι υπεύθυνο για την ασθένεια. Αυτός ο έλεγχος βοηθά στην αναγνώριση της ασθένειας και στην καθοδήγηση σε περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές επιλογές. Είναι σημαντικό να διαπιστωθεί η Μεσογειακή Αναιμία εγκαίρως, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως αναιμία, επιληψία και καρδιαγγειακές νόσους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

 • Κατανοητά

  Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής

 • Εξατομικευμένα

  Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

 • Επόμενο βήμα

  Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!