DNA Therapeutics

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Μέλλον της Ευεξίας

Η DNA Therapeutics διατηρεί ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο. Στο εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε την αιχμή της τεχνολογίας για να προσφέρουμε όλα τα αναγνωρισμένα εργαλεία της μοριακής βιολογίας. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με στόχο την αξιόπιστη, γρήγορη και ποιοτική ανάλυση των εργαστηριακών εξετάσεων. Η επεξεργασία και ανάλυση των δειγμάτων γίνεται εντός της DNA Therapeutics. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με θερμοκυκλοποιητή (PCR), θερμοκυκλοποιητή πραγματικού χρόνου (RT-PCR) και με αναλυτή αλληλούχισης νέας γενιάς (NGS). Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής σας.

19.500+

Ολοκληρωμένες Εξετάσεις

79

Συνεργάτες

90+

Επαγγελματικές Συνεργασίες

Η Αποστολή μας

Έθεσα ως αποστολή μου να δημιουργήσω μια επωνυμία που να βασίζεται στην Επιστήμη. Εστιάζοντας στην παροχή προσωπικών γενετικών πληροφοριών επιτρέπουμε σε όλους να κάνουν αποτελεσματικές αλλαγές στη ζωή τους, για να έχουν μία καλύτερη Υγεία.

Χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη της Γενετικής για να βοηθήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους να ζήσουν περισσότερο, πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι.

Τι Κάνουμε;

Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες που μπορούν να προληφθούν από τον τρόπο ζωής – προτού οι επιπτώσεις εισέλθουν στη ζωή των οικογενειών.

Βοηθάμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν περισσότερα για το σώμα τους και να κάνουν απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής για να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους.

Βασισμένα στην συνεχόμενη έρευνα, οι υπηρεσίες μας δίνουν την δυνατότητα για καλύτερη υγεία. Υποσχόμαστε μια πιο αποτελεσματική λύση για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, βασισμένη στο προφίλ του DNA σας.

Οι Αξίες μας

Ομαδικότητα
Εμπνέουμε & παρακινούμε ο ένας τον άλλον ώστε να γνωρίσουμε όλες τις δυνατότητές μας

Συνεργασία
Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα και τις νέες ιδέες καθώς αυτά αποτελούν πηγή καινοτομίας

Στοχεύουμε ψηλά
Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στη γενετική και στους ασθενείς. Η γενετική μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας!

Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο Πάρις Ρόιδος, Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του University of Heidelberg, ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ακολούθησε την εξειδίκευσή του πραγματοποιώντας μεταπτυχιακές σπουδές (M.Sc.) στο KTH – Royal Institute of Technology στη Σουηδία και εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή (Ph.D.) το 2019, με θέμα την Μοριακή Ογκολογία στο German Cancer Research Center (DKFZ) στη Χαϊδελβέργη.

Έχει εργαστεί σε κλινικά εργαστήρια του εξωτερικού, όπως στο Karolinska University Hospital, την ιατρική σχολή του University of Manchester και το European Molecular Biology Laboratory (EMBL) στη Χαϊδελβέργη, δημοσιεύοντας ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα ακαδημαϊκά περιοδικά με θέμα την εφαρμογή της μοριακής γενετικής στην κλινική πράξη.

“Όραμα μου είναι η DNA Therapeutics να γίνει το κορυφαίο εργαστήριο γενετικής που να συνδυάζει άριστα την ακαδημαϊκή γνώση με τις ανάγκες της κοινωνίας δημιουργώντας, έτσι, τις βιοϊατρικές επιστήμες του αύριο.”

Πάρις Ρόιδος Ph.D., M.Sc.

Επιστημονικός Υπεύθυνος, Ιδρυτής DNA Therapeutics

Γνωρίστε την ομάδα
των ειδικών μας!

Βασιζόμενοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία της ομάδας μας, προσπαθούμε να έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο για να παρέχουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σας και προχωράμε μαζί!

ΠΑΡΙΣ
ΡΟΙΔΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΕΛΛΗ
ΓΕΡΕΝΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

MARKETING
COORDINATOR

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Τότε ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και ανέβασε το βιογραφικό σου σημείωμα.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!