DNA Therapeutics

Προσαρμόστε τη φαρμακευτική θεραπεία σύμφωνα με τα αλληλόμορφα CYP2C19!

CYP2C19  PGxSM

168
4.5/5

Το τεστ CYP2C19 PGx ελέγχει 8 γονιδιακούς στόχους για την αξιολόγηση του μεταβολισμού των ξενοβιοτικών (αντιπηκτικά, αντικαταθλιπτικά). Τα αποτελέσματα του τεστ συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη θεραπεία.

CYP2C19  PGx SM

Το τεστ ελέγχει γενετικά τον μεταβολισμό των ξενοβιοτικών

Έλεγχος 8 γονιδιακών στόχων

Η υπεροικογένεια P450, είναι ένα σημαντικό ηπατικό ένζυμο που εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ξενοβιοτικών στο σώμα.

Πολυάριθμα φάρμακα που συνταγογραφούνται ως αναστολείς αιμοπεταλίων (clopidogrel), τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά (amitriptyline, doxepin), αντικαταθλιπτικά (citalopram, sertraline) ή αναστολείς της αντλίας πρωτονίων (omeprazole, pantoprazole) είναι υποστρώματα για το CYP2C19.

Ασθενείς με παραλλαγές στο ένζυμο κινδυνεύουν να εμφανίσουν σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις λόγω συσσώρευσης και τοξικότητας του φαρμάκου στο σώμα. Αυτοί οι ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν μειωμένη ανταπόκριση σε θεραπεία σε σύγκριση με φυσιολογικούς μεταβολίτες.

Το τεστ CYP2C19 PGx προσφέρει έναν εύκολο τρόπο αναγνώρισης των πιο συχνών πολυμορφισμών στο γονίδιο CYP2C19 με θεραπευτική συνάφεια.

Τι είναι?

Η υπηρεσία  CYP2C19 PGx ελέγχει 9 γονιδιακούς στόχους και ελέγχει γενετικά τον μεταβολισμό φαρμακευτικών σκευασμάτων (αντιπηκτικών, ανικαταθλιπτικών).

Γιατί να το κάνω?

Η υπηρεσία CYP2C19 PGx απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν μειωμένη ανταπόκριση σε θεραπεία με τη χρήση αντιπηκτικών ή αντικαταθλιπτικών σκευασμάτων. Το τεστ CYP2C19 PGx αναγνωρίζει άτομα με ελαττωματικές παραλλαγές ενζύμων διατρέχουν κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω συσσώρευσης και τοξικότητας των εν λόγω φαρμάκων.

Τι μελετά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

  • Κατανοητά

    Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής.

  • Εξατομικευμένα

    Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

  • Επόμενο βήμα

    Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!