DNA Therapeutics

Ο εύκολος τρόπος για τη βελτιστοποίηση της θεραπείας με θειοπουρίνη!

TPMT PGxSM

168
4.5/5

Το τεστ TPMT PGx ελέγχει 3 γονιδιακούς στόχους για την αξιολόγηση του μεταβολισμού των θειοπουρινών. Τα αποτελέσματα του τεστ συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη θεραπεία.

TPMT PGx SM

Το τεστ ελέγχει γενετικά τον μεταβολισμό των θειοπουρινών

Έλεγχος 3 γονιδιακών στόχων

Οι θειοπουρίνες χρησιμοποιούνται ευρέως στη θεραπεία λευχαιμιών και αυτοάνοσων διαταραχών, όπως η νόσος του Crohn και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Η χρήση τους ως ανοσοκατασταλτικά μέσα ύστερα από μεταμόσχευση οργάνου είναι εξίσου καλά εδραιωμένη. Τα φάρμακα με βάση τη θειοπουρίνη μεταβολίζονται από το ένζυμο θειοπουρίνη S-μεθυλοτρανσφεράση (TPMT). Η μειωμένη ενζυμική δραστηριότητα TPMT έχει ως αποτέλεσμα την συσσώρευση θειοπουρινών και τοξικές επιδράσεις στο μυελό των οστών (μυελοκαταστολή).

Το τεστ TPMT PGx προσφέρει έναν εύκολο τρόπο αναγνώρισης των πιο συχνών πολυμορφισμών στο γονίδιο TPMT με θεραπευτική συνάφεια.

Τι είναι?

Η υπηρεσία TPMT PGx ελέγχει 3 γονιδιακούς στόχους και ελέγχει γενετικά τον μεταβολισμό των θειοπουρινών.

Γιατί να το κάνω?

Το τεστ TPMT PGx αναγνωρίζει άτομα που είναι φτωχοί μεταβολίτες του TPMT. Υψηλές συγκεντρώσεις θειοπουρινών στο αίμα αυξάνουν τον κίνδυνογ για φαρμακευτικές παρενέργειες όπως η μυελοκαταστολή. Επιλέξτε την υπηρεσία TPMT PGx για την αποφυγή συσσώρευσης υψηλών συγκεντρώσεων θειοπουρινών στο σώμα.

Τι μελετά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

  • Κατανοητά

    Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής.

  • Εξατομικευμένα

    Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

  • Επόμενο βήμα

    Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!