DNA Therapeutics

Ο εύκολος τρόπος για τη βελτιστοποίηση της κουμαρινικής αντιπηκτικής θεραπείας!

Warfarin/ Coumarin PGxSM

168
4.5/5

Το τεστ Warfarin/Coumarin PGx ελέγχει 3 γονιδιακούς στόχους για την αξιολόγηση του μεταβολισμού της κουμαρίνης. Τα αποτελέσματα του τεστ συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Warfarin/ Coumarin PGxSM

Έλεγχος 3 στόχων και αποτελέσματα για 2 κατηγορίες

Εγκεφαλικό, έμφραγμα του μυοκαρδίου και φλεβική θρομβοεμβολή συνήθως αντιμετωπίζονται και προλαμβάνονται με την χρήση αντιπηκτικών σκευασμάτων.

Η χρήση της κουμαρίνης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για αυτό τον σκοπό. Ωστόσο, το στενό θεραπευτικό της εύρος σε συνδυασμό με τη μεγάλη μεταβλητότητα στην απόκριση στη ασθενή ενέχει σημαντικό κίνδυνο.

Συνέπειες μίας ακατάλληλης δόσης κουμαρίνης μπορεί να είναι η απειλητική για τη ζωή αιμορραγία (υπερδοσολογία) ή η έλλειψη θεραπευτικού αποτελέσματος (ανεπαρκής δόση).

Ως εκ τούτου, μια εξατομικευμένη αντιπηκτική αγωγή είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την υγεία των ασθενών. Το τεστ Warfarin/Coumarin PGx προσφέρει έναν εύκολο τρόπο αναγνώρισης των πιο συχνών πολυμορφισμών στα γονίδια VKORC1 & CYP2C9 με θεραπευτική συνάφεια.

Τι είναι?

Η υπηρεσία Warfarin/Coumarin PGx ελέγχει 4 γονιδιακούς στόχους και ελέγχει γενετικά την ευαισθησία και μεταβολισμό της κουμαρίνης.

Γιατί να το κάνω?

Η υπηρεσία Warfarin/Coumarin PGx απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν μειωμένη ανταπόκριση σε θεραπεία με τη χρήση αντιπηκτικών σκευασμάτων βασισμένα στην κουμαρίνη. Οι παραλλαγές του γονιδίου VKORC1 επηρεάζουν την ευαισθησία στην κουμαρίνη, ενώ, παραλλαγές στο κυτόχρωμα P450 CYP2C9 επηρεάζουν τον μεταβολισμό της. Συνεπώς το Warfarin/Coumarin PGx ενδείκνυται για ένα καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Τι μελετά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα που μπορείτε να κατανοήσετε

  • Κατανοητά

    Αποκτήστε ουσιαστικές γνώσεις για την υγεία σας με εύκολα κατανοητά αποτελέσματα. Σας παρέχουμε επίσης πρόσθετους πόρους (μεγάλο δίκτυο κλινικών Επαγγελματιών) και χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της δωρεάν Γενετικής Συμβουλευτικής.

  • Εξατομικευμένα

    Λάβετε μια εξατομικευμένη αναφορά για κάθε δείκτη που δοκιμάστηκε καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα για εσάς.

  • Επόμενο βήμα

    Αναλάβετε δράση για την υγεία και την ευεξία σας. Χρησιμοποιήστε την αναφορά μας για να καθοδηγήσετε τα επόμενα βήματά σας. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας για να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Διαπιστευμένα

Τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε στη DNA Therapeutics είναι διαπιστευμένα. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα για να αποκτήσουν κρατικές και ομοσπονδιακές πιστοποιήσεις και υποβάλλονται σε τακτικές επιθεωρήσεις.

Για τον Επαγγελματία

Κατάλληλα διαμορφωμένες απαντήσεις για εύκολη ανάγνωση και ερμηνεία από τον θεράποντα ιατρό. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Προστασία Δεδομένων

Στη DNA Therapeutics λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κορυφαίας τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τα εμπορευόμαστε.

Πώς μπορώ να στείλω ένα δείγμα στη DNA Therapeutics;

4 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Ζητήστε το ΚΙΤ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αποσταλεί ένα τεστ στη διεύθυνση, που επιθυμείτε.

Συλλέξτε το δείγμα

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπατονέτες για τη λήψη στοματικού επιχρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες στο εσωτερικό του τεστ.

Στείλτε το δείγμα

Τηλεφωνήστε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, για να παραλάβει το δείγμα από τον χώρο σας.

Δείτε το email σας

Λάβετε τα αποτελέσματά σας διαδικτυακά και μοιραστείτε τα με τον ιατρό σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική.

Μιλήστε στην ομάδα μας

Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προσφορών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν
η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Είδατε κάτι που σας άρεσε;
Μοιραστείτε την σελίδα με κάποιον που ενδιαφέρεται!